1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 10 ЧЕРВНЯ НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ...

10 ЧЕРВНЯ НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕГ КІПЕР ПРОВІВ НАРАДУ ЩОДО ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ОБСТРІЛУ МІСТА ОДЕСИ ТА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БПЛА ТА КРИЛАТИМИ РАКЕТАМИ У НІЧ З 9 НА 10 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ

🔷В ході наради обговорено питання щодо наслідків ворожих нічних обстрілів житлових будинків у м. Одеса та у Білгород-Дністровському районі та заходів з їх ліквідації, розміщення постраждалого населення і соціальної підтримки.

🔷Також приділено увагу питанню поточного стану екологічної безпеки на території області у зв’язку з надзвичайною ситуацією внаслідок підриву російськими окупантами греблі Каховської ГЕС.

🔷Наразі засмічення розповсюджується по морю вздовж узбережжя Одеської області. З метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації визначено відповідальних осіб: військові займаються вирішенням питання мінної безпеки, працівники комунальних служб – прибирають сміття, що виноситься на берегову лінію, ветеринари опікуються питанням епізоотичної безпеки, екологи здійснюють моніторинг стану морської води. Ситуація наразі контрольована.

🔷Органи влади роблять все необхідне задля ліквідації наслідків, завданих державою-терористом.

#russiaisaterroriststate