1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ БОЛГРАДЩИНИ ВІДЗНАЧИЛИ...

ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ БОЛГРАДЩИНИ ВІДЗНАЧИЛИ ПОЧЕСНИМИ ГРАМОТАМИ

Сьогодні, 23 червня, своє професійне свято – День державної служби України – відзначають особи, на яких покладено безпосереднє виконання функцій держави.

З цієї нагоди в актовій залі Болградської РВА зібрались державні службовці Болградського району та відбулись урочистості.

Із вітальним словом до присутніх звернулись начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура,  заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв.

 «Сьогодні наша спільна робота – це теж своєрідний фронт. Ми разом стоїмо пліч-о-пліч і виконуємо свою місію. Саме від державних службовців залежать настрої у суспільстві, адже довіра до держави також починається з довіри громадян до кожного із вас.Перед нами багато викликів, і буде ще багато випробувань. Не всі плани через війну нам вдається реалізувати. Але ми працюємо в кризовій ситуації і втілюємо проекти, що змінюють життя людей на краще. Я бажаю всім нам Перемоги та миру. Витримки і сил, здоров’я нам і нашим близьким!» – звернувся до держслужбовців із найкращими побажаннями начальник Болградської  районної військової адміністрації Геннадій Бамбура. Він подякував їм за плідну і натхненну роботу та відданість справі.

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня державної служби України працівникам державної служби району та колективам Болградської Державної податкової  інспекції Головного управління державної податкової інспекції в Одеській області  й управління Державної казначейської служби України у Болградському районі Одеської області вручено Почесні грамоти Болградської районної військової адміністрації,  Болградської районної та міської ради.

Нагадаємо, щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби України. Це професійне свято було засноване в 2003 році Указом Президента України № 291/2003. Приводом для прийняття нового святкового дня стала зростаюча роль працівників державної служби у всіх галузях життя українських громадян.