1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ACTED –...

НОВИНИ ГРОМАД: ACTED – НА ДОПОМОГУ ЖІНКАМ ТА МАЛО ЗАХИЩЕНИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Наприкінці минулого тижня до Болградської громади завітали представники Агентства з технічного співробітництва та розвитку (ACTED), яка є французькою приватною, неурядовою, неполітичною та некомерційною організацією.

Основна мета організації – допомога постраждалим у надзвичайних ситуаціях. В даному випадку фокус організації направлено на проблеми жінок та мало захищених верств населення.

Представник агентства Ірина Целіковська у Секторі міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради зустрілась з представниками міської ради та Центру зайнятості.

Був проведений моніторинг проблем Болградської громади у плані само зайнятості. Крім того, було відібрано 20 респонденток для подальшого аналізу.

Зазначимо, в Одеській області у моніторингу приймають участь вісім громад. За його результатом буде відібрано лише одну. Саме в цій громаді вже будуть реалізовуватися міні-проекти стосовно само зайнятості жінок та мало захищених верств населення. Кращі бізнес ідеї та стартами будуть фінансово підтримані ACTED.

За інформацією Болградської міської ради