1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: МЕШКАНЦІ ТАРУТИНСЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: МЕШКАНЦІ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗСУ

На початку червня до мешканців Тарутинської громади та всіх небайдужих звернувся військовослужбовець окремого підрозділу з нашої громади з проханням допомогти придбати транспортний засіб для ефективного і безпечного пересування, відводу та підвозу особового складу.

За сприяння Тарутинського селищного голови до збору коштів долучилися заклади освіти та культури, керівники сільгосппідприємств громади.

Сьогодні нашим хлопцям було відправлено майже 55 тисяч гривень. Ці кошти були зібрані за короткий час завдяки згуртованості, небайдужості та великому бажанню мешканців громади наблизити перемогу.

Для наших захисників дуже важлива підтримка матеріальна і духовна. Тому в громаді були організовані різні акції та збори допомоги, проводилися ярмарки, робилась випічка, влаштовувались благодійні культурні заходи.

До акції зі збору коштів долучилися: Тарутинський професійно-аграрний ліцей, Малоярославецька Перша гімназія, Ярівський БК, сільгосппідприємство «Укрзернопром-Копарани» (керівник Кісеолар Я.В.), відділ культури та туризму селищної ради. Дякуємо усім.

Крім того грошову допомогу військовим відправили інші навчальні заклади, підприємці та приватні особи.

Завдяки небайдужим громадянам зібрана необхідна сума коштів на придбання бойової машини.

Дякуємо кожному, хто допоміг та не пройшов повз. Ми зробили дуже гарну справу! Тільки так ми пришвидшемо нашу перемогу.

У єдності наша сила!

За інформацією Тарутинської селищної ради