1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НА КАПІТАЛЬНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ УКРИТТЯ ТАРУТИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ВИДІЛЯЮТЬСЯ КОШТИ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

Згідно розпорядження Одеської обласної державної адміністрації Тарутинській селищній раді виділені кошти на капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту у Тарутинському ліцеї. Ці кошти спрямовані у вигляді субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти у 2023 році.

Обов’язковою умовою надходження субвенції є співфінансування капітального ремонту захисної споруди з місцевого бюджету. Рішенням сесії Тарутинської селищної ради від 15 червня 2023 року № Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» з місцевого бюджету Тарутинської селищної ради виділяється 500 тисяч грн. на дані цілі.

Очікуємо надходження коштів з державного та обласного бюджетів, аби був проведений капітальний ремонт в укритті Тарутинського ліцею, щоби усі учні одночасно навчалися у очному режимі в безпечних та комфортних умовах.

Сподіваємось, що споруда буде відремонтована з дотриманням всіх вимог щодо будівництва.

За інформацією Тарутинської селищної ради