1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПОНАД 200...

НОВИНИ ГРОМАД: ПОНАД 200 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВИДІЛЕНО НА ЦІЛЬОВУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ У ЧЕРВНІ ПОТОЧНОГО РОКУ

Сьогодні під керівництвом заступника Болградського міського голови Ганни Мунтянової відбулося чергове засідання комісії Болградської міської ради з розгляду заяв громадян щодо надання їм додаткових соціальних гарантій.
Члени комісії розглянули питання надання такої допомоги 17 громадянам, які потребують лікування та реабілітації після оперативного втручання, та особам з інвалідністю. Загалом їм було виділено 104 тисячі гривень.
Крім того, цільову адресну допомогу було надано матері померлого військовослужбовця, уродженця Болградської громади в розмірі 50 тисяч гривень, а також особі, яка поховала матір, що на момент смерті не досягла пенсійного віку і ніде не працювала – на суму 4 тисячі гривень.
Також комісія розглянула питання про допомогу, яка надається що півроку в розмірі 6 тисяч гривень (на одну людину), 6 вдовам учасників бойових дій Другої світової війні – за півріччя 2023 року.
«У рамках ухваленої Програми соціального захисту населення цього року передбачено мешканцям громади та ВПО, які зареєстровані на території Болградської ТГ, додаткові соціальні гарантії на суму понад 900 тисяч гривень. Усі заяви на отримання такої допомоги розглядаються комісійно та в рамках чинного законодавства», – зазначила Ганна Мунтянова.

За інформацією Болградської міської ради