1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА НЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ОСТОРОНЬ ПРОБЛЕМИ ХЕРСОНЦІВ

Багато пропозицій від жителів Тарутинської громади поступають Тарутинському селищному голові Саві Чернєву щодо надання допомоги постраждалим від підтоплення районам Херсонської області та Херсона внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС військовими РФ 6 червня 2023 року. Це дуже благородно та людяно.

Тарутинська селищна рада не залишається осторонь проблеми херсонців. Громада готова прийняти та розмістити евакуйованих з зони підтоплення людей. В наявності більше 300 місць компактного проживання для вимушених переселенців.
С перших днів підтоплення селищна рада тримає зв’язок з Дар’ївською громадою Херсонської області, яка на правому березі Дніпра прийняла чи не найбільший удар на себе.

За проханням селищного голови організацією цієї допомоги займається підприємець, депутат Тарутинської селищної ради Вадим Петкович. Вадим підтримує прямі контакти з Дар’ївською громадою та завжди обізнаний у їх потребах.

На даний час є потреба у: дизельних мотопомпах, лопатах, тачках, драбинах, відрах, мішках поліетиленових для утилізації, мішках для сміття, мобільній станції для очищення води, таблетках для дезінфекції води.

Мешканці Тарутинської громади активно долучилися до надання допомоги. У зв’язку з нагальною потребою були замовлені на зібрані кошти 20 рятівних жилетів та закуплений деякий інвентар (лопати, граблі, рукавички, відра).

Велике дякуємо усім жителям нашої громади!
Збір коштів продовжується. Просимо усіх небайдужих до цієї ситуації підтримати постраждалих та надати посильну допомогу.
Номер карти для донатів 5168745117805496.

За інформацією Тарутинської селищної ради