1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ ЗАХИСНІ СПОРУДИ В СМТ.ТАРУТИНЕ

З метою здійснення оцінки забезпечення вільного, безперешкодного та цілодобового доступу всіх мешканців на території Болградського району продовжується комісійне обстеження захисних споруд.

14 червня 2023 року комісією у складі першого заступника начальника Болградської  районної державної (військової) адміністрації Дениса  Байлука, начальника відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Болградської  РВА Сергія Забуги, Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, представників поліції, ДСНС, Держпродспоживслужби було здійснено обстеження двох укриттів в смт. Тарутине на 50 та 350 осіб.

Також комісія ознайомилась з ходом проведення дооблаштування захисних споруд КНП «Тарутинська ЦЛ», Березинський НВК ЗОШ І-ІІІ ст.. ДНЗ Тарутинської селищної ради та на інших об’єктах де проводиться дооблаштування.

Комісія звернула увагу на безперешкодний доступ населення до укриттів, їх оснащення аварійним освітленням, вентиляцією, захищеністю входів та виходів, забезпеченням водою, продуктами харчування, медичними засобами та засобами зв’язку, первинними засобами пожежогасіння.

Після огляду складені відповідні акти та надані рекомендації.