1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЬОГОДНІ БОЛГРАДЩИНА ПРОВЕЛА В...

СЬОГОДНІ БОЛГРАДЩИНА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ ІВАНА ДІМІТРОВА

Сьогодні, 22 червня з глибоким болем у серці та сльозами на очах, з державною символікою, «живим коридором» шани, преклонивши коліна мешканці Виноградного зустріли та провели в останню путь земляка, загиблого Героя – захисника Івана Дімітрова.

16 червня 2023 року загинув військовослужбовець Дімітров Іван Іванович під час виконання бойового завдання в районі Донецької області. Він був призваний за мобілізацією до десантно-штурмових військ ЗСУ.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівники району, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу з його рідному будинку та до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим. Поховали мужнього воїна на Виноградівському сільському кладовищі.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Вячеслав Кулик, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський.

«Дуже трагічна новина прийшла в наш край, загинув наш земляк Іван. Вдячні його батькам, що виховали такого гідного героя. Низький уклін йому до землі, вічна шана і подяка» – звернувшись до родини загиблого зазначив заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик.

Нехай вічною буде пам’ять про молодого Патріота.

Дякуємо тобі, Герою!.. Пам’ять про тебе житиме вічно!