1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОШУ ДОЛУЧИТИСЯ З МЕТОЮ...

ПРОШУ ДОЛУЧИТИСЯ З МЕТОЮ ВИХОДУ НА РИНКИ ЄВРОПИ, АЗІЇ, АФРИКИ

Через повномасштабну війну росії проти України, з лютого 2022 року, ланцюги постачання української агропродукції на експорт порушилися. Українські агровиробники стикнулися з проблемою збуту. Щоб зберегти дохід та налагодити альтернативні шляхи відвантаження продукції фермери почали шукати нових партнерів та самостійно здійснювати експортну діяльність.

Програма USAID АГРО оцінює потенціал торговельних місій як інструменту для розширення географії продажу агропродукції українських виробників.

Торговельні місії передбачають проведення двосторонніх зустрічей з потенційними покупцями продукції, бізнесовими та громадськими організаціями. Це сприятиме налагодженню прямих бізнес-контактів та створить додаткові можливості для експорту. Програма USAID АГРО першочергово очікує відповіді від компаній, які вже мають досвід експортної діяльності та наразі шукають можливості до відкриття нових ринків збуту та нових партнерів для співпраці.

Якщо Ви хотіли би дізнатися більше та долучатися до торговельних місій на ринки збуту ЕМЕА (Європа, Східна Азія, Африка), просимо Вас пройти коротке опитування Програми USAID АГРО. Опитування займе не більше 5 хв та доступне за посиланням: