1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРИВІТАВ ДІТЕЙ  ДИТЯЧИХ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ  

Захист прав дітей і сімейно-орієнтована політика залишається одним з основних пріоритетів держави. Вже традиційно напередодні новорічних та різдвяних свят органи державної влади та місцевого самоврядування, які дотичні до сфери охорони дитинства, висловлюють привітання дітям-вихованцям дитячих будинків сімейного типу та їхнім батькам-вихователям.

Сьогодні, з нагоди Різдвяних свят, голова  Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з Тарутинським та Бородінським селищними головами відвідали дитячі будинки сімейного типу й привітали дітей зі святом.

Зі словами  вдячності за самовідданість, щоденну працю та душевне тепло, керівники району та громад подарували родинам подарунки та солодощі.

Всі дітки оточені любов’ю, душевним теплом, батьківською підтримкою, яку вони продемонстрували привітавши очільників району та громад своїми неймовірними музичними подарунками.

Крім того, в інших громадах району керівники органів виконавчої влади та голови громад привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу.