1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ЗУСТРІВСЯ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ТРЕТЬОЇ ОКРЕМОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ

Сьогодні голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко провів робочу зустріч з керівником відділу ЦВС Третьої окремої штурмової бригади Вадимом Кудіяровим з обговорення налагодження взаємодії з органами місцевого самоврядування району та державними структурами у питаннях кадрового забезпечення та забезпечення матеріальної технічної бази військового підрозділу. Також у заході взяли участь перший заступник голови Болградської РВА Валерії Єребакан та перший заступник Болградської міської ради Андрій Гарвалов.

Під час зустрічі обговорили важливі питання підтримки підрозділу, щоб він і надалі зміг показувати хороші результати, а також визначили механізми роботи, щоб завчасно реагувати на виклики.

Керівник відділу ЦВС Вадим Кудіяров зазначив, що Третя окрема штурмова бригада вже звільнила велику кількість територій в районі Бахмута, під час Херсонської кампанії, звільнення Київщини, тому усвідомлення того, що попереду ще багато роботи має давати розуміння, що необхідно працювати разом заради спільної мети.

Третя окрема штурмова бригада – це добровольчий підрозділ, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення.  Засновником, якого є перший командир полку «Азов» Андрій Білецький.

На сьогоднішній день 3-тя штурмова бригада проводить набір добровольців до своїх лав, зокрема і з можливістю переведення чинних військовослужбовців з інших частин. Спробувати себе в ролі штурмовика бригади можна в межах тестового тижня.

Щоб потрапити до лав 3-ї окремої штурмової бригади, треба:

•             подати заявку на сайті бригади, заповнивши анкету (там вказуються ПІБ, дата народження, місце проживання, номер телефону, нікнейм у Телеграмі та інформація про те, чи є людина військовим/військовою на цей момент);

•             прибути до рекрутингового центру в Києві, Дніпрі чи Львові. Там треба пройти співбесіду і тест на фізичну підготовку.

Як зазначив, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, ми маємо бути монолітними та єдиними, для цього цивільний і військовий сектор мають бути об’єднані та спільно працювати задля перемоги. Потрібно визначити  нагальні потреби військового підрозділу  та можливості громад Болградського району допомогти в цьому. Було вирішено розпочати взаємодію  з проведення  інформаційної компанії в районі щодо набору до лав Третьої окремої штурмової бригади.

Ця зустріч стала ще одним важливим кроком Болградської РВА у підтримці воїнів, які виборюють незалежність та свободу нашої країни.