1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БІЛЬШЕ 60...

НОВИНИ ГРОМАД: БІЛЬШЕ 60 ДІТОЧОК ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ

Щорічно, починаючи з 1993 року, в Україні, разом з світовим суспільством, відзначають 3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день покликає нас приділити належну увагу до проблем людей з обмеженими можливостями.

Нажаль серед людей з обмеженими можливостями є і діточки. Ми повинні виявляти турботу і милосердя до них. Вони потребують таких умов, які дають їм змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Саме на всі ці питання спрямована робота Тарутинської селищної ради та Тарутинського селищного центру соціальних служб. Напередодні Міжнародного дня інвалідів більш 60 діточок громади з обмеженими можливостями отримали подарунки в тому числі і солодощі.

Наша спільна турбота допомагає цим мужнім діточкам забути про труднощі, наповнити їх серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Саме відношення до людей з обмеженими можливостями є показником цивільності суспільства. Захищаючи гідность таких людей ми захищаємо своє людське обличчя.

Бажаємо всім людям з обмеженими можливостями витримки, здоров’я, оптимізму та втілення у життя ваших планів, задумів та мрій.
Тарутинський селищний центр соціальних служб

За інформацією Тарутинської селищної ради