1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УРОЧИСТИЙ ЗАХІД...

НОВИНИ ГРОМАД: УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Робота в органі місцевої влади відповідальна і непроста, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед владою постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.

Сьогодні в будинку культури селища Тарутине в урочистій обстановці з професійним святом привітали всіх тих, хто має безпосереднє відношення до роботи Тарутинської селищної ради, а також ветеранів місцевого самоврядування.

З вітальними словами до усіх присутніх звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. Він підкреслив важливість роботи місцевої гілки влади та подякував всім хто, несе відповідальність за соціально-економічний стан громади, за добробут її жителів, за створення належних умов проживання.

З нагоди свята та за активну діяльність на благо Тарутинської селищної територіальної громади, високий професіоналізм, належне виконання службових обов’язків Грамотами Болградської державної військової адміністрації, Болградської районної ради та Грамотами і Подяками Тарутинської селищної ради були відзначені депутати, члени виконавчого комітету, ветерани місцевого самоврядування та працівники селищної ради.

Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у краще майбутнє, порозуміння і єдності.

Миру всім нам, добробуту та процвітання нашій громаді!

За інформацією Тарутинської селищної ради

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

55