1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СФОРМУВАЛИ КОМІСЮ ТА ЗАФІКСУВАЛИ НАСЛІДКИ ПОШКОДЖЕНЬ МИРНОПІЛЬСЬКОГО ЛІЦЕЮ В РЕЗУЛЬТАТІ СТИХІЙНОГО ЛИХА

Теплицька сільська рада сформувала комісію для обстеження наслідків пошкоджень даху Мирнопільського ліцею з початковою школою та гімназією Теплицької сільської ради в селі Мирнопілля Болградського району Одеської області, що сталося в результаті стихійного лиха 26 листопада  2023 року.

29 листопада комісія виїхала на місце події в село Мирнопілля.             

Комісією у складі: голови комісії  – голови Теплицької сільської ради  Леонтьєва І.І., секретаря комісії –  Пашук О.Л., заступника голови комісії – Портянко В.Ф. заступника голови з питань діяльності виконавчих органів, членів комісії: начальника відділу освіти, молоді та спорту Кірчук М.В., головного спеціаліста з надзвичайних ситуацій, охорони праці та техніки безпеки Бойчука А.П., начальника відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та земельних відносин Теплицької сільської ради  Терентьєва С.К.,  провідного спеціаліста відділу ДСНС Болградського РУ ДСНС України в Одеської області старшого лейтенанта служби цивільного захисту Ченкова С.Д. , директора «ТОВ АФ «Дністровська» та депутата Теплицької сільської ради Гіби М.О., депутатів Теплицької сільської ради: Акулова С.С., Гюмюшлю К.М., Ільченко С.І., Шутак Н.Ф., Канцир Д.П., Карайвана В.А., Сараіна В.А., проведено обстеження будівлі, а саме даху, Мирнопільського ліцею з початковою школою та гімназією Теплицької сільської ради, за адресою  вул. Шкільна 1А, с. Мирнопілля Болградського району  Одеської  області.

При обстеженні встановлено: внаслідок стихійного лиха – сильних поривів вітру та мокрого снігу, що відбулося по території Теплицької сільської ради 26 листопада 2023 року, було фактично зруйновано метало профільний дах у будівлі головного навчального корпусу та їдальні. За результатами огляду було встановлено, що потужний вітер зніс 100 відсотків покрівлі разом із брусами, балками, металлопрофілем.  

Висновок: комісія підтверджує факт того що дах будівлі головного навчального корпусу та їдальні Мирнопільського ліцею з початковою школою та гімназією Теплицької сільської ради, розташований за адресою вул. Шкільна 1А, с. Мирнопілля Болградського району  Одеської  області, фактично залишився без покрівлі.    

Рекомендації:

1.Демонтувати залишки старого даху. 

2. Демонтувати опорні стільці виконані з цегли, та очистити перекриття від уламків на площі.

3.Виконати роботи з гідроізоляційною мастикою.

За інформацією Теплицької сільської ради