1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ВОЛОНТЕРИ БОЛГРАДЩИНИ

ШАНОВНІ ВОЛОНТЕРИ БОЛГРАДЩИНИ

Міжнародний день волонтера – це свято кожного, хто за покликом серця допомагає людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

З 2014 року для українців це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Слово «волонтер» стало майже тотожним слову «порятунок». А з початком військової агресії з боку росії вони стали янголами – охоронцями для захисників України, поранених та переселенців.

Звісно, не можна не згадати сьогодні й тих волонтерів, доброчинство яких спрямоване на порятунок життя тяжкохворих, піклування про ветеранів, інвалідів та навколишнє середовище. Вони роблять наш світ кращим і дають надію на світле майбутнє.

Врешті, день волонтера – це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Шановні волонтери!

Дякуємо Вам за чуйність ваших сердець, за незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

Бажаємо Вам, людям з великою душею, міцного здоров’я та наснаги на добрі справи, родинного затишку та невичерпної енергії.

Нехай кожен шляхетний вчинок спонукає до дії інших, доки в Ваших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай Ваші благі справи повертаються Вам сторицею!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО