1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА ПРОСТИЛАСЬ З...

ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА ПРОСТИЛАСЬ З ГЕРОЄМ УКРАЇНИ ІВАНОМ ІВАНОВИЧЕМ ГЕЧЕВИМ

Всією громадою, навколішки, мешканці сіл Теплиця, Веселий Кут, Роща та Мирнопілля в рідному селі Івана, Мирнопіллі, зустріли свого Героя. Прощались в будинку загиблого, потім відспівували в храмі Дмитрія Солунського, поховали героя на місцевому цвинтарі біля військових побратимів.

До присутніх звернувся Теплицькій сільський голова Іван Леонтьєв, який розповів, що Іван Гечев народився у 1983 році в селі Мирнопілля в багатодітній родині.

У 1990 році пішов до Мирнопільської школи, яку закінчив у 2001 році. Вступив до Одеського профтехучилища, де отримав спеціальність «кухар-кондитер». У 2003 році вступив до лав ЗСУ, де спочатку служив кухарем, потім рятувальником.

У 2004 році приймав участь у ліквідації аварії, яка сталася на складах боєприпасів у результаті вибуху у селищі Нова Богданівка Запорізької області.

 Після закінчення строкової служби пройшов навчання в учбовому закладі МНС міста Чорноморськ, отримав диплом рятувальника та працював п’ять років у місті Одеса в службі з надзвичайних ситуацій – рятувальником. Влітку 2022 року пішов добровільно до лав ЗСУ. Служив інспектором прикордонної служби I категорії – начальник мінометної групи.

Виконуючи бойове завдання, вірний присязі, проявивши мужність, стійкість, Іван Іванович Гечев загинув у бою 15 листопада 2023 року в Луганській області Сватівському районі селі Новоєгорівка.

Сиротами залишились двоє дітей Катерина та Максим, дружина Наталія, батько, брати та сестра.

Вся громада висловлює глибокі співчуття родині загиблого. Мов білим покривалом в день поховання природа покрила всю землю снігом. Ховаючи сліди страшної війни…

За інформацією Теплицької сільської ради