1. /
  2. Новини
  3. /
  4. УКРАЇНА СТАЄ ВЗІРЦЕМ ЦИФРОВОЇ...

УКРАЇНА СТАЄ ВЗІРЦЕМ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ДЛЯ ІНШИХ КРАЇН. ЯКІ ПОСЛУГИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НА DIIA SUMMIT

Відтепер у Дії з’явиться ще більше затребуваних послуг, які спрощуватимуть життя українців.

💁‍♂️Внесення змін про ФОП. Відтепер послуга буде автоматичною. Більше не потрібно вказувати податкові дані, коли змінюєте інформацію про ПІБ, місцезнаходження бізнесу, КВЕДи чи контакти. Дія сама підтягне все необхідне з реєстрів, а потім сформує заявку. Результат буде протягом кількох хвилин.

🚗Перереєстрація авто. У Дії доступна найбільш очікувана послуга для водіїв, яка кардинально змінює підхід до процесу купівлі-продажу авто. Зробити це можна в кілька кліків у Дії без зайвих перевірок і посередників. Це значно прискорює процес та прибирає корупційні ризики.

👨‍💼е-Підприємець. Це комплексний сервіс, який дасть змогу за однією заявою отримати одразу 8 послуг, необхідних для запуску чи розвитку власної справи. е-Підприємець буде доступний як для новостворених, так і для дійсних бізнесів. Зараз сервіс на етапі тестування, проте найближчим часом запрацює для всіх українців.

🛳Послуги для моряків. На порталі Дія моряки вже можуть подати заяву про отримання кваліфікаційних документів командного складу. А також записатися на кваліфікаційний іспит та подати скаргу на відмову в отриманні кваліфікаційних документів. Зараз у роботі й інші послуги. Зокрема, модернізація процесу отримання кваліфікаційних документів для моряків, а також розширення категорії звань для рядового складу. У найближчі місяці планується додати на порталі Дія замовлення Послужної книжки моряка зі зручним способом оплати та доставки.

На події також анонсували плани Мінцифри на наступний рік. Серед них — запуск Дія.Офісу — окремого сервісу для держслужбовців у Дії; а також застосунку Мрія — нового освітнього продукту, який допоможе мільйонам людей навчатися, розвиватися та досягати успіху.