1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В МУЗЕЇ МІСТА БОЛГРАД...

В МУЗЕЇ МІСТА БОЛГРАД ПРИВІТАЛИ ЗАХИСНИКІВ

6 грудня в Україні святкують День Збройних сил. Саме вони зараз стоять на передовій нашого світлого майбутнього. Свято сильних, мужніх і сміливих людей, які є опорою для своєї країни, рідних і близьких.

З цієї нагоди у м. Болграді в музеї Бойової Слави відбувся урочистий захід, в якому взяли участь начальник  Болградської районної державної  адміністрації Михайло Шарафаненко, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, військовослужбовці та керівники структурних підрозділів Болградської міської ради.

 Присутні вшанували пам’ять загиблих  воїнів ЗСУ  хвилиною мовчання – святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну.

 Захисникам і захисницям зараз особливо складно, тому не забуваймо їх підтримувати не лише добрим словом вдячності, але й теплими речами, їжею та донатами на необхідне.

Від імені Болградської районної державної (військової) адміністрації за високий професіоналізм, демонстрацію в умовах війни боєздатності, сили духу, волі та відданості, мужність і відвагу у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України, вагомий особистий внесок у Велику Перемогу над ворогом та з нагоди Дня Збройних Сил України Почесними грамотами нагородили представників військової частини А7178, Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Болградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області та військової частини А1495.

Крім того, військовослужбовців нагородили почесними грамотами Болградської районної та міської ради.