1. /
  2. Новини
  3. /
  4. УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ...

УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ АКВАКУЛЬТУРИ: ЗАКОНОДАВЧЕ ВРЕГУЛЮВАННЯ ЗАГАЛЬНОГО ВОДОКОРИСТУВАННЯ

25 січня 2024 року о 13:00 у форматі zoom-конференції відбудеться робоча зустріч з рибалками-любителями щодо законодавчого врегулювання загального водокористування на орендованих для цілей аквакультури водоймах.

Під час заходу буде презентовано попередню концепцію проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення діяльності у сфері аквакультури» та представлено основні аспекти законодавчого врегулювання здійснення загального водокористування, зокрема риболовлі, на орендованих для цілей аквакультури водоймах.

Участь у заході можлива за попередньої реєстрації, яка триватиме до 17:00 24 січня 2024 року за лінком https://forms.gle/EUksQTevN9jExXL86. Посилання для участі у зустрічі буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Запрошуємо рибалок-любителів взяти участь у заході.

З попередньою концепцією проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення діяльності у сфері аквакультури» можна ознайомитися за посиланням https://darg.gov.ua/files/26/01_19_proekt.pdf.