1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ В ОДЕСЬКІЙ...

СЛУЖБА ВІДНОВЛЕННЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄ РОБОТИ З МОДЕРНІЗАЦІЇ КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНИХ ПУНКТІВ ОДЕЩИНИ

🔸 На 9 пунктах пропуску в Одеській області, які перебувають на балансі Служби відновлення продовжуємо виконувати роботи з поліпшення їх стану в рамках робіт з поточного ремонту.

🔹 Працюємо на таких пунктах пропуску:

▪️КПП “Рені – Джурджюлешть” – виконуємо роботи з внутрішнього оздоблення адміністративної будівлі.Також проводимо фасадні роботи, фарбуємо навіс. Відновлено роботу очисних споруд. Влаштовано резервуар для води, відновлено водопостачання, яке не працювало понад 5 років. Роботи з оздоблення продовжуються.

▪️КПП “Табаки – Мирне”

Виконані фасадні роботи, тривають роботи з внутрішнього оздоблення адміністративної будівлі. Тривають роботи з ремонту санітарних вузлів, та роботи з оздоблення території КПП.

▪️КПП “Старокозаче – Тудора” – влаштовано підходи до санітарних вузлів, влаштовано зовнішнє освітлення, тривають роботи в адміністративній будівлі, також виконуємо фасадні роботи.

▪️КПП “Серпневе 1 – Басараб’яска”;

▪️КПП “Лісне – Сеіць”.

▪️КПП “Виноградівка – Вулкенєшть”,

▪️КПП “Долинське – Чишмікіой”,

▪️КПП “Нові Трояни – Чадир-Лунга”,

▪️КПП “Малоярославець 1 – Чадир-Лунга” –

на 5 КПП з цих 6 влаштовано паркан, на одному – роботи з влаштування паркану – тривають. Також виконуємо роботи з благоустрою території (встановлення бордюрних каменів). На 3 КПП влаштовано санітарно-модульні вузли, тривають роботи з їх підключення. За наявності сприятливих погодних умов плануємо виконувати роботи з влаштування асфальтобетону.

Всі вищезазначені роботи плануємо завершити до 01.05.2024 року

ℹ️ В березні цього року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон в підпорядкування Агентства відновлення. Служба відновлення в Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через державний кордон. Модернізація пунктів пропуску вкрай важлива для економіки воюючої країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами.