1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ...

В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ ЦНАП «СИНЕРГІЯ ПІВДНЯ»

Серед пріоритетів та ключових завдань — підтримка розвитку мережі ЦНАП, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адмінпослуг, забезпечення безперебійної роботи ЦНАП Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в умовах воєнного часу.

Понад 200 учасників Форуму скористалися наданою платформою, щоб обговорити проблемні питання функціонування центрів надання адміністративних послуг, поділитися власним досвідом та найкращими практиками у сфері надання адміністративних послуг.

Відкритість до інновацій учасників Форуму – запорука вдосконалення процесу надання адміністративних послуг та підвищення довіри громадян до органів влади.

Дякуємо нашим партнерам🤝 зокрема Директору Швейцарського бюро співробітництва Посольство Швейцарії в Україні Андреасу Хуберу, президенту Фонду Східна Європа Віктору Ляху, координатору з цифровізації регіонів Програми EGAP Сергію Гуньку за участь у Форумі та зміцнення багаторічного партнерства.

Міжрегіональний форум проведено за підтримки Міністерство цифрової трансформації України, Програма EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади».

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться