1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ...

В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ ЗІ СПОРТИВНОГО ОРІЄНТУВАННЯ ТА ФУТЗАЛУ В МЕЖАХ ЗМАГАНЬ “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ”

Сьогодні, 29 квітня в Тарутинській громаді відбулось відкриття ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч», шо проводяться за ініціативою Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом Переможемо».

У спортивній залі Тарутинського ліцею зібралися команди закладів освіти, тренери команд, судді та гості. На початку урочистого відкриття заходу пролунав Державний Гімн України, після чого усі присутні схилили голови в хвилині мочання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Учасників заходу привітав Тарутинський селищний голова Сава Степанович Чернєв, який наголосив на важливості спорту в житті кожного, вихованні стійкості, наполегливості, згуртованості та побажав гравцям впевненості, позитивних вражень та спортивного азарту.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Кушнір подякувала всім, хто долучився до організації цього проєкту та побажала учасникам перемоги.

Своєю позитивною енергією усіх присутніх запалила команда з черліденгу дівчат Петрівського ліцею.

У змаганнях із спортивного орієнтування взяли участь 5 команди громади: Виноградівського, Красненського, Петрівського, Тарутинського ліцеїв та Малоярославецької Другої гімназії. За підсумками змагань перемогу здобула команда Тарутинського ліцею.

У змаганнях з футзалу взяли участь команди Березинського та Серпневського ліцеїв.

Усі команди показали відмінну майстерність та волю до перемоги.

Після закінчення змагань учасникам змагань вручили нагороди.

Велика подяка нашим воїнам-захисникам за можливість проводити такі заходи, які об’єднують країну, популяризують спорт та здоровий спосіб життя.

Разом Переможемо!

Слава Україні!

и ещё 7

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

1111