1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСТУПНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

ЗАСТУПНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАХОДІ БОЛГРАДСЬКОЇ ФІЛІЇ ООЦЗ

11квітня директор Болградської філії ООЦЗ Ольга Касап та фахівці відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями та відділу кар’єрного консультування провели робочу зустріч з суб’єктами підприємницької діяльності, представниками відділу освіти та шукачами роботи у Василівській територіальній громаді.

До заходу також долучився заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Олександр Іорданов.

На початку заходу начальник відділу кар’єрного консультування Олена Кисса ознайомила присутніх з порядком реєстрації у службі зайнятості, розміром допомоги по безробіттю, та послугами з працевлаштування.

Щодо можливості проходження професійного навчання на базі Одеського ЦПТО та можливості отримання ваучера на навчання, про техніку пошуку роботи розповіла заступник начальника відділу кар’єрного консультування Алла Адам.

Начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Тетяна Анецьких ознайомила присутніх про активні програми зайнятості, спрямовані на створення та забезпечення робочих місць, шляхом надання фінансової допомоги у вигляді: компенсацій за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних; мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу, на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства, на розвиток тепличного господарства, гранту для ветеранів та другого з подружжя.

Заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов наголосив про важливість таких зустрічей та необхідність доводити суб’єктам підприємницької діяльності про гранти, які допомагають розвивати власний бізнес, а шукачам роботи про активні програми зайнятості.

Наприкінці заходу голова Василівської ОТГ Петро Бойчев висловив слова вдячності усім учасникам заходу. Сподіваємось, що такі зустрічі будуть не поодинокі та принесуть користь нашим роботодавцям та шукачам роботи.

За інформацією Болградської філії ООЦЗ