1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОХОВАЛА ГЕРОЯ

БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПОХОВАЛА ГЕРОЯ

Сумна звістка про загибель нашого земляка, Героя, Олександра Федоренко, сколихнула всю громаду. Сьогодні, з глибоким болем і шаною, громада попрощалася з людиною, яка віддала своє життя за свободу та незалежність нашої Батьківщини.

Олександр був справжнім патріотом, вірним сином України. Його життя було сповнене мужності, відданості та самопожертви. Він завжди був готовий стати на захист своєї землі, своїх близьких і свого народу. Його відвага і рішучість були прикладом для всіх, хто його знав.

Церемонія прощання відбулася в рідному домі воїна в с. Оксамитне, де зібралися рідні, друзі, побратими та численні мешканці громади, щоб в останнє проститися з рідною людиною.

На прощальній церемонії міський голова Сергій Дмитрієв висловив глибоке співчуття родині і подякував полеглому Герою за його відданість і мужність, запевнивши, що пам’ять про Олександра завжди буде жити в серцях усіх мешканців громади і що його подвиг не буде забутий.

По завершенню церемонії, Олександра Федоренко було поховано на міському кладовищі під трикратний стрілецький салют, віддаючи останню шану присутні поклали квіти на його могилу.

Болградська міська рада висловлює щирі слова співчуття і скорботи родині полеглого, загибель нашого земляка – це величезна втрата для всієї громади, але його подвиг надихає нас продовжувати боротьбу за ті цінності, за які він віддав своє життя. Ми завжди пам’ятатимемо його героїчний вчинок і будемо працювати над тим, щоб наша Батьківщина залишалася вільною і незалежною.

Вічна пам’ять і слава Герою!

и ещё 4

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться