1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЧОТИРИ ГРОМАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ...

ЧОТИРИ ГРОМАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОТРИМАЛИ АВТІВКИ «СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ»

Відтепер в Кодимській, Старокозацькій, Окнянській та Арцизькій громадах 🏘️ люди з інвалідністю та маломобільні групи населення, які за станом здоров’я не можуть користуватися громадським транспортом 🚋, зможуть дістатися до державних спеціалізованих закладів, комунальних і медичних установ 🏥 та інших місць для отримання необхідної допомоги та послуг.

Як зазначив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, розвиток послуги «Соціальне таксі» 🚖 є вкрай важливим для усунення бар’єрів у життєдіяльності людей з інвалідністю, особливо людей на кріслах колісних 🦽.

«Дякуємо Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) 🇩🇪 і особисто директорці проєкту GIZ «Спеціальна програма підтримки України / EU4ResilientRegions» Юлії Грубер. В області ними реалізовано вже багато проєктів, що наочно показують людям, які зміни відбуваються в їх громадах завдяки міжнародним партнерам. І сьогодні ми бачимо ще один приклад турботи та підтримки Уряду Німеччини», – зазначив Олег Кіпер.

ℹ️ Довідково: Всього закуплено 31 спеціалізований автомобіль 🚐 для громад в 9 областях України, з них 29 транспортних засобів закуплені за кошти уряду Німеччини та 2 – Європейського Союзу🇪🇺

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree