1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО...

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ Є ПРОФЕСІЇ, ЯКІ ВИХОДЯТЬ ЗА РАМКИ ТРАДИЦІЙНИХ ВІЙСЬКОВИХ

Розповідаємо про три важливі армійські професії, які відкривають перед вами нові горизонти для професійного зростання.

1️.КЕРІВНИК ТЕХПІДТРИМКИ МЕДИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ

Вакансія передбачає службу в спеціалізованому підрозділі Сил Оборони й участь у проєкті з цифровізації процесів медичного забезпечення у закладах охорони здоровʼя у системі Міністерства оборони.

Що потрібно робити?

Координувати проєкт побудови й впровадження системи техпідтримки та налаштувати процеси взаємодії між командами різних рівнів для оперативного та якісного розв’язання проблем користувачів.

2️. КОНСУЛЬТАНТ SAP (ФІНАНСИ ТА КОНТРОЛІНГ)

Вакансія передбачає службу в спеціалізованому підрозділі Сил Оборони.

Що потрібно робити?

Аналізувати процеси бюджетування та фінансового обліку в державному секторі, взаємодіяти з замовниками, виявляти та аналізувати потреби, погодження змін до процесів, а також вивчати фінансову діяльність та шукати можливості для ефективного використання ресурсів.

3️. PRODUCT MANAGER (ТИЛОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ)

Вакансія передбачає службу в спеціалізованому підрозділі Сил Оборони й участь в проєкті з автоматизації обліку тилового забезпечення в ЗСУ на платформі SAP.

Що потрібно робити?

Формувати стратегічне бачення продукту (відповідальність за розробку пропозицій і стратегії розвитку, впровадження й покращення продукту з погляду кінцевого користувача) та проводити комплексний аналіз, дослідження й проєктування рішень на базі SAP (вивчення проблем і потреб кінцевих користувачів методом глибинних інтервʼю, аналіз вимог користувачів, розробка й затвердження проєктної документації, підготовка й обґрунтування рішень з впровадження продукту та внесення необхідних змін до нього).

✅ Як бачите в ЗСУ потрібні люди, які мають різні навички. Обирай свою професію майбутнього у ЗСУ.

📞 Телефонуй: [+38(050)-085-99-98]

🌐 Відвідуй: [https://pivden.army]

🇺🇦 Слава Україні!

Пiвдень Рекрутинг