1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДЕРЖКОМТЕЛЕРАДІО ПРОДОВЖУЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ЗАХОДИ...

ДЕРЖКОМТЕЛЕРАДІО ПРОДОВЖУЄ ЗДІЙСНЮВАТИ ЗАХОДИ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ НА УКРАЇНСЬКИЙ КНИЖКОВИЙ РИНОК ВИДАВНИЧОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЕРЖАВИ-АГРЕСОРА

Держкомтелерадіо встановив факти незаконного розміщення на маркетплейсі Prom.ua та на створених на платформі Prom.ua вебсайтах 8 українськими інтернет-магазинами («DiaMail», «ANIMA», «Ezoterra», «MIXOPTMARKET», «ТАКнuга», «Автокнига 2015», «Сансара», «Книжковий світ») комерційних пропозицій щодо продажу понад 700 найменувань видавничої продукції, пов’язаної з державою-агресором та республікою білорусь (694 та 25 найменувань відповідно).

Ці товарні позиції видалили з інформаційних ресурсів, а суб’єктам електронної комерції надіслали попередження щодо неприпустимості провадження діяльності у видавничій справі з порушенням вимог законодавства України.

Загалом з квітня 2024 року завдяки налагодженій співпраці з адміністрацією маркетплейсу Prom.ua Держкомтелерадіо припинив розповсюдження майже 2,5 тис. найменувань видавничої продукції держави-агресора та республіки білорусь.

Детальніше https://mcip.gov.ua/…/derzhkomteleradio-prodovzhuye…/