1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ІНСПЕКТОР ВІДДІЛУ З ПИТАНЬ...

ІНСПЕКТОР ВІДДІЛУ З ПИТАНЬ ПРАЦІ ПРОВЕЛА РОБОЧУ ЗУСТРІЧ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

Щоденно проводимо інформування щодо ефективних засобів дотримання трудового законодавства та запобігання можливим порушенням.

Інспектор відділу з питань праці Ольга Проданова провела робочу зустріч з адміністрацією закладу освіти – “Ліцей “Болградська гімназія ім. Г. С. Раковського” Одеської обласної ради”.

Під час зустрічі розглянуто питання оплати праці педагогічних працівників, з урахуванням норм і гарантій, передбачених законодавством та галузевою угодою, під час організації процесу навчання та збалансованості видатків на оплату праці працівників в умовах воєнного стану.

Також обговорено і не менш важливі питання, які виникають під час роботи, зокрема, зміна істотних умов праці, надання відпусток, навантаження для педагогічних працівників.

Одночасно фахівець поінформувала, що у разі необхідності кожен роботодавець чи працівник може звернутись у зручний спосіб до Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.

Це може бути особисте звернення, в тому числі за телефоном, електронне звернення або заявка, залишена у спеціальній формі на інформаційному порталі http://pratsia.in.ua.

За інформацією південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці