1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ МІЖНАРОДНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ МІЖНАРОДНОГО ФОНДУ БЛАКИТНОГО ПІВМІСЯЦЯ «ІВС» РЕСПУБЛІКИ ТУРЕЧЧИНА ВІДВІДАЛИ ТАРУТИНСЬКУ ГРОМАДУ

На минулому тижні до Тарутинської селищної ради завітали представники Міжнародного фонду Блакитного Півмісяця «ІВС,RT», який є надійним партнером Тарутинської громади.

Селищний голова Сава Чернєв провів зустріч з поважними гостями: Recep ÜKER, президентом міжнародного фонду ІВС в Туреччині, Mustafa EKICI, головним менеджером ІВС в Туреччинні, Burhan DÜLGER, директором Турецького міжнародного фонду Mavi Hilal Ukraine, Kays TÜMKAYA, директором ІВС в Україні та Молдові, Альоною КУРДОГЛО, менеджером проєкту Action Medeor і IBC в Молдові та Україні.

У зустрічі також взяли участь секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова та заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч.

Основним предметом обговорення між керівництвом громади та представниками Міжнародного фонду були напрямки подальшої співпраці. У ході спілкування селищний голова порушив проблемні питання життєдіяльності громади щодо заміни насосів на водонапірних свердловинах, забезпечення потужними генераторами в першу чергу комунальні підприємства з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, встановлення станцій очищення води в медичних закладах і населених пунктах, подальший розвиток медицини та інші.

Представники ІВС відмітили ефективну, злагоджену роботу між Тарутинською селищною радою і фондом Блакитного Півмісяця. Вони висловили велике сподівання у подальшому розвитку нових напрямів співпраці з селищною радою та запевнили у продовжені надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, мешканцям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Поважні гості відвідали нещодавно відкриту будівлю амбулаторії сімейної медицини, яка була побудована завдяки Міжнародному фонду «Action Medeor» з Німеччини та Міжнародному фонду Блакитного Півмісяця «ІВС, RT». Директор комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Меланія Міланова ознайомила гостей з роботою закладу в нових умовах.

Сава Чернєв подякував партнерам за конструктивне та продуктивне співробітництво на благо жителів Тарутинської громади.

Щиро дякуємо всій команді Міжнародного фонду ІВС Республіки Туреччина та Міжнародному фонду «Action Medeor» Німеччини за допомогу та підтримку нашої громади у цей важкий час!

За інформацією Тарутинської селищної ради