1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УРОДЖЕНЕЦЬ ТАРУТИНСЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: УРОДЖЕНЕЦЬ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВАСИЛЬ МИХАЙДЛОВ ВИСТУПИТЬ НА ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ

Днями у спортивному комплексі «Олімп» міста Южний відбулися відбіркові сутички з вільної боротьби у вагових категоріях до 86 та 125 кг для визначення спортсменів-кандидатів для участі в Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року в Парижі.

За результатами трьох кіл змагань у ваговій категорії 86 кг перемогу здобув Василь Михайлов, одеський спортсмен. У категорії 125 кг найкращим став Олександр Хоцянівський.

Директор спортивного комплексу «Олімп» Олександр Ануфрієв відзначив високий рівень підготовки спортсменів та їхні досягнення: «Михайлов Василь, наш земляк, продемонстрував високий рівень майстерності та завзяття. Тепер він стане представником нашого регіону на Олімпійських іграх у Парижі. Пишаємось його досягненнями і бажаємо подальших успіхів!»

Також, раніше можливість змагатися в Олімпійських іграх виборов Мурази Мчедлідзе у ваговій категорії 97 кг. Таким чином, троє наших спортсменів – Михайлов Василь, Олександр Хоцянівський та Мурази Мчедлідзе – відправляться до Парижа для участі в Олімпійських іграх.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів на шляху до Олімпіади!

Літні Олімпійські ігри відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року в Парижі. Збірна України буде представлена у 26-ти із 32-х дисциплін, які входять до програми Олімпійських ігор.

За інформацією Тарутинської селищної ради