1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В АРТ-ГАЛЕРЕЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: В АРТ-ГАЛЕРЕЇ ХАРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ТРЕНЕРА З БОКСУ ВЛАДИСЛАВА ЛОЗАНЮКА “КОЛИ ТЕБЕ ВЕДЕ МРІЯ”

В п’ятницю, 12 липня, в Арт-галереї м. Арциз відбулася презентація книги тренера з боксу Владислава Лозанюка “Коли тебе веде мрія”, яка присвячена неймовірній історії перемог його вихованки, Майстра спорту з боксу Анастасії Коваленко.

Захід був наповнений теплим, дружнім і душевним спілкуванням зі спортсменкою та її тренером. Особливим він був і тому, що в цей день Анастасія Коваленко святкувала свій ювілейний день народження.

Привітати з виходом книги тренера та його вихованку прийшло багато людей: спортсмени, представники громадськості, керівництво громади тощо.

“Атмосфера заходу була надзвичайно теплою та натхненною. Владислав та Анастасія згадували, яким тернистим був шлях: від перших тренувань, поєдинків, поразок, травм до перших перемог, КМС, звання майстра спорту та чемпіонату світу. Особливо вразила майстерність тренера у написанні книги. Кожна сторінка сповнена життєвої мудрості та досвіду, які він накопичив за роки тренерської діяльності. Його глибоке розуміння спорту, натхнення та вміння передати емоції зробили книгу “Коли тебе веде мрія” – справжнім літературним шедевром. Також мав можливість особисто привітати Настю з днем народження. Сьогодні у неї ювілей – 20 років! Я щиро бажаю Анастасії незламної сили духу, витривалості та рішучості на шляху до нових перемог. Твоя відданість спорту та наполеглива праця викликають величезну повагу. Я щиро пишаюся нашою землячкою, яка досягла таких висот у спорті!” – поділився враженнями від заходу міський голова Сергій Парпуланський.

Присутні на презентації мали унікальну можливість почути про перші кроки Анастасії у спорті, її перші поразки та великі перемоги. Владислав Лозанюк розповів про шлях до успіху Анастасії, сповнений радістю від досягнень, здобуттям спортивних звань різного рівня, подоланням стереотипів, травм та інших перешкод, які вона зустрічала на своєму шляху.

Особливий інтерес викликала розповідь про амбіційні плани на майбутні перемоги, що надихнули всіх присутніх.

Презентація книги стала справжнім святом для любителів спорту та тих, хто цінує історії про наполегливість і досягнення мрій.

За інформацією Арцизької міської ради