1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ ЩОДО ПОЧАТКУ...

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ ЩОДО ПОЧАТКУ НАПОВНЕННЯ ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ АДРЕС

Сьогодні, за дорученням голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайла Шарафаненка, заступник начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології, головний архітектор району Віктор Терзі та начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Домнікія Кучеровська взяли участь в онлайн зустрічі щодо офіційного початку наповнення Єдиного державного реєстру адрес та Реєстру будівель і споруд. Також від громад району долучились відповідальні особи за ведення вищезазначених Реєстрів.

Захід організовано Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Під час зустрічі розглянуто стан готовності регіонів до впровадження промислової версії Реєстрів, цілі та пріоритети на 2024-2025 роки.

Надані методичні рекомендації щодо послідовності створення первинного наповнення Реєстру, верифікації вулиць та номерів адрес на рівні ОМС, верифікації приміщень.

За результатами зустрічі були обговорені покрокові заходи забезпечення ведення на належному рівні зазначених Реєстрів органами місцевого самоврядування.