1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО 2024-2025...

ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО 2024-2025 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС СЕЛЕКТОРНОЇ НАРАДИ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Тетяною Ведь та начальником Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борисом Міхальчаном взяли участь у селекторній нараді Одеської ОВА, яка пройшла під головуванням заступника голови Одеської ОВА Антона Шалигайла.

В онлайн-нараді взяли участь представники обласної державної адміністрації, ГУНП в Одеській області, ГУ ДСНС України в Одеській області, Державної установи «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», районних державних (військових) адміністрацій та територіальних громад.

Нарада була спрямована на обговорення питань підготовки до нового 2024-2025 навчального року, про що доповів Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.

Основні питання на які звернули увагу присутні:

-функції органів Національної поліції щодо створення безпечного освітнього середовища у новому навчальному році та реалізацію експериментального проєкту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі»;

-запровадження діяльності офіцерів служби освітньої безпеки у закладах загальної середньої освіти на території Одеської області;

-створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти у 2024-2025 навчальному році;

-дотримання порядку зарахування дітей до закладів освіти за умови наявності довідки закладу охорони здоров`я;

-проведення кампанії з імунізації дорослого та дитячого населення;

-аналіз стану вакцинації дорослого та дитячого населення в Одеській області.

По завершенні селекторної наради перший заступник голови Болградської РВА надав ряд доручень щодо підготовки до нового 2024-2025 навчального року.