1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОКРАЩУЄМО ОСВІТЛЕННЯ НА ПУНКТАХ...

ПОКРАЩУЄМО ОСВІТЛЕННЯ НА ПУНКТАХ ПРОПУСКУ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

🛃За сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» продовжуємо модернізацію систем освітлення на прикордонних пунктах пропуску. З 28 червня по 25 липня на трьох автомобільних пунктах пропуску на кордоні з Молдовою встановили 30 ліхтарів. Це КПП «Долинське — Чишмікіой», «Нові Трояни — Чадир-Лунга» та «Виноградівка — Вулкенєшть».

👉 Покращення освітлення — важливий крок у підвищенні безпеки та операційної ефективності. Безперебійний перетин кордону та ефективний рух товарів для експорту (імпорту) та подорожуючих у перспективі сприяє зменшенню витрат на обслуговування, зниження енергоспоживання та підвищення надійності та стійкості прикордонної інфраструктури.

📝 Довідково: У 2023–2026 роках USAID через Проєкт USAID “Економічна підтримка України” виділяє 115 мільйонів доларів США на безпосередню підтримку Уряду України, зокрема Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державному агентству з відновлення та розвитку інфраструктури України, Державній митній службі та «Укрзалізниці» для модернізації 42 пунктів пропуску України.