1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА УКРАЇНИ

Шановні працівники бухгалтерських служб!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем бухгалтера.

Ваша професія – одна з найбільш поширених та значущих у нашій державі. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки району та держави загалом.

Ця професія єднає людей, діяльність яких є запорукою успіху великих та малих підприємств. Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Впевнений, що ви й надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашого району!

У день професійного свята дякую всім бухгалтерам за скромну, але вкрай необхідну працю, яка визначається найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю та принциповістю.

Дякую за ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки та просто гідну роботу. Будьте енергійні, оптимістичні та креативні. Не втрачайте спритність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс та гармонію як на роботі, так і в сім’ї!

Нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками. Від усього серця зичу Вам успіхів у нелегкій праці, міцного здоров’я, щастя, миру й доброї долі!

З повагою

Голова

Начальник районної

військової адміністрації Михайло Шарафаненко