1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧА ГРУПА «ПРОЗОРІСТЬ ТА...

РОБОЧА ГРУПА «ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ» БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОАНАЛІЗУВАЛА ТЕНДЕРНІ ЗАКУПІВЛІ ГРОМАД

18 липня голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом, заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим, начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим та представником Болградської окружної прокуратури Ольгою Карапіря провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

Три завершених процедур публічних закупівель та дві поданих пропозиції на суму 1737,2 тис. грн. проаналізували фахівці райдержадміністрації протягом тижня.

Під час наради присутні розглянули проведення тендерів в Болградській, Кубейській, Теплицькій та Тарутинській громадах. Предметом закупівлі стали – закупівля газового котла, твердого палива, обладнання для військових, а також послуги екскаватора-навантажувача.

Особливу увагу було приділено договорам в Болградській та Теплицькій громадах, у вартості яких були ознаки завищення цін.

По завершенні голова Болградської РВА надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад щодо надання обґрунтувань по виявленим зауваженням та скасувати тендерні закупівлі, якщо вони проведені з порушеннями.