1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ...

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРИВІТАЛИ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОЛГРАДЩИНИ

В Болграді сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, в приміщенні КЗ «Центр культури та дозвілля» відбулась концертна програма та урочисті вітання працівників медичної галузі району.

В урочистому заході взяли участь заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Олександр Іорданов, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, працівники медичної галузі району, представники організацій, підприємств й установ громади.

Традиційно захід розпочали зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

«У надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен з вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийманні в поліклініці, чи в операційній. Місія медика — вона незмінна в усі часи і військовий стан тому підтвердження. Сьогодні всі ви боритесь за життя та свободу нашої країни, яка страждає від загарбників, що прийшли на нашу землю. Дякуємо Вам за все, янголи-охоронці в білих халатах!»– зазначив в своєму вітальному слові заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов.

Найсумлінніші працівники медичної галузі були відзначені Почесними грамотами й подяками Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА, Одеської обласної ради, Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради.

Церемонію нагородження продовжили генеральний директор КНП «Болградська центральна районна лікарня» Віктор Дішлі та головний лікар КНП «Болградський центр ПМСД» Віктор Великсар. Вони також теплими словами вдячності за сумлінну роботу та відзнаками привітали своїх колег.

Для всіх присутніх на святковому заході був представлений святковий концерт, підготовлений артистами та творчими колективами КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.