1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АВТОМОБІЛІСТІВ БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ З...

АВТОМОБІЛІСТІВ БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Напередодні відзначення Дня автомобіліста і дорожника в палаці урочистих подій “Кришталь» міста Болград відбувся урочистий захід присвячений людям життя, яких минає за кермом автівки, людей, які організовують безпечний та комфортний рух транспорту, пасажирські та вантажні перевезення.

В заході взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та працівники підприємства.

Також в цей день 75 річний ювілей святкує одне з найбільших підприємств Болградської громади – ТОВ «Болградтранс».

Керівники району та громади привітали й подякували колективу ТОВ «Болградтранс» за відданість професії та щоденну працю.

Професія водія важлива як на війні, так і у всіх сферах економіки, тому що логістика сьогодні відіграє надзвичайно важливу функцію у нашій державі. Сьогодні водії забезпечують рух економіки, важко уявити будь-який процес без доставок. В час, коли йде війна, ми в тилу маємо забезпечувати якісну роботу. Наші захисники воюють на передовій, щоб їхні близькі могли нормально жити тут, а ми маємо в свою чергу робити все можливе аби допомагати їм. Я дякую вам за те, що ви робите», – зазначив заступник голови Болградської РВА.

За сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, значні трудові здобутки та високий професіоналізм Почесною грамотою Болградської районної державної адміністрації були нагороджені:

– водій міжміської бригади ТОВ «Болградтранс» Іван Булгару,

– водій приміської бригади ТОВ «Болградтрансавто» Олександр Коджебаш,

– водій приміської бригади ТОВ «Болградтрансавто» Володимир Капсомун,

– водій міжміської бригади ТОВ «Болградтранс» Олег Пєнєв,

– механік контрольно-технічного пункту ТОВ «Болградтранс» Володимир Сакали.

Керівник ТОВ «Болградтранс» Володимир Гіржу привітав колектив та ветеранів підприємства з 75 річним ювілеєм та нагородив їх Почесними грамотами та грошевими преміями.

Також працівникам цієї галузі були вручені Почесні грамоти Департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та зв’язку Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, Болградської районної ради та Болградської міської ради.

До привітань приєднався і начальник Болградського районного ТЦК та СП Анатолій Кушнір, якій вручив Подяку колективу ТОВ «Болградтранс» за допомогу ЗСУ та забезпечення заходів мобілізації для комплектування військових підрозділів.

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались виступом артистів КЗ «Центр культури та дозвілля» та приймали щирі вітання на свою адресу.

и ещё 39

Смотреть статистику

Продвижение недоступно

Нравится

Комментировать

Копировать

Поделиться