1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДІАЛОГ ВЛАДИ З БІЗНЕСОМ:...

ДІАЛОГ ВЛАДИ З БІЗНЕСОМ: В ОДЕСЬКІЙ ОВА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ АКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ З БІЗНЕСОМ РЕГІОНУ

Сьогодні в Одеській ОВА відбулась  друга онлайн-зустріч місцевої влади із підприємцями у межах роботи комунікаційної платформи «Діалог влади з бізнесом».

Зустріч була присвячена питанням реалізації державних програм підтримки бізнесу, зокрема кредитних програм 5-7-9 та Дія. Бізнес.

У діалозі взяли участь заступник голови Одеської ОВА Дмитро Радулов, представників структурних підрозділів ОВА, представники Міністерства економіки України, банківських установ області, Одеського обласного центру зайнятості, АТ «Фонд декарбонізації України».

Від Болградського району у заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олександр Іорданов та керівники структурних підрозділів Болградської РВА .

Завдяки платформі підприємці мали змогу  особисто ставити питання та отримати відповіді від представників влади.

«Є багато проблемних питань, які неможливо вирішити на місцевому рівні. Тому ми зі своєї сторони закликаємо підприємців взяти участь у таких майданчиках, щоб спільно акумулювати цю проблематику і піднімати її, як на регіональному рівні, так на рівні Уряду і парламенту» – зазначив заступник голови Болградської РВА.

Нагадаємо, комунікаційна платформа «Діалог влади з бізнесом», створена за дорученням Президента України для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців у кожній області та територіальній громаді на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Перша онлайн-зустріч зібрала майже 200 підприємців Одеської області та була присвячена темі бронювання працівників. Питання розглядали комплексно й спільно із представниками обласного ТЦК та СП, Мінцифри.

На наступному тижні буде проходити чергова відкрита зустріч з нової тематики, про яку буде анонсовано заздалегідь.