1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО РАЙОНУ ТА СЛУЖБИ...

КЕРІВНИЦТВО РАЙОНУ ТА СЛУЖБИ МІСЦЕВИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ПЕРЕВІРИЛИ ЯКІСТЬ ПРОВЕДЕНОГО РЕМОНТУ ДОРІГ В ГРОМАДАХ РАЙОНУ

Сьогодні перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан спільно із директором Служби місцевих автомобільних доріг Андрієм Смоляровим, його першим заступником, начальником відділу технічного контролю та якості робіт Олегом Куриленко та начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА Аркадієм Радуловим відвідали Василівську, Арцизьку, Тарутинську та Теплицьку громади.

Метою візиту було інспектування якості проведених робіт по експлуатаційному утриманню та дрібному ремонту доріг загального користування місцевого значення, які відремонтовані за рахунок Служби місцевих автомобільних доріг, або на яких проводяться ремонтні роботи на даний час.

Керівництво зазначених громад неодноразово звертались до Болградської РВА з проханням сприяти покращенню проїзного стану зазначених доріг, оскільки вони мають ключове значення для життєдіяльності громад та забезпечують доступ населення до соціальних та медичних послуг, а також проїзд екстрених служб та військових.

У Василівський громаді на ділянці дороги Голиця – /Т-16-06/ перевірено стан дороги після проведеного ремонту та обговорена можливість поліпшення стану узбіччя.

В Арцизькій громаді проінспектовано хід завершення робіт щодо забезпечення проїзду до закладів освіти та соціальних об’єктів на ділянці дороги Арциз – Мірнопілля.

У Теплицькій громаді на ділянки дорозі Теплиця – Новоселівка ознайомились з ходом проведених робіт по покращенню проїзного стану та обговорили підготовку до проведення ремонту дороги Новоселівка – Делени.

Також було проінспектовано хід ремонту аварійного моста в селі Новоселівка та проведено огляд другого моста у с. Делени, по якому роботи заплановані на 2025 рік.

У Тарутинській громаді було виконано обстеження критичних ділянок автодороги С 162315 та обговорена можливість її ремонту у 2025 році

Першим заступником голови Болградської РВА було зазначено, що оновлені дороги, безперечно, сприятимуть підвищенню рівня безпеки, зменшенню кількості дорожньо-транспортних пригод, а також зручності та швидкості руху для водіїв.

Болградська райдержадміністрація і надалі докладатиме максимум зусиль для того, щоб залучати якомога більше коштів на будівництво та ремонт доріг Болградського району.

и ещё 9

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться