1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМАНДА РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ «U-LEAD...

КОМАНДА РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДВІДАЛА БОЛГРАДСЬКУ ТА ВАСИЛІВСЬКУ ГРОМАДИ

Команда Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Одеській області продовжує здійснювати візити в громади регіону. Минулого тижня наші фахівці побували в Болградській та Василівській територіальних громадах.

Під час зустрічі з представниками Болградської міської ради керівниця Регіонального офісу Юлія Молодожен розповіла про формати співпраці з U-LEAD та навчальні заходи, в яких можуть брати участь представники громади, розповівши про програми підтримки, інформаційні сесії, семінари чи візити з обміну досвідом. Оговорювалися й інші питання, які цікавили учасників зустрічі щодо соціально-гуманітарної сфери та загалом діяльності громади в умовах війни.

У Василівській громаді наша команда оглянула «Резиденцію дружби» – майданчик для відпочинку із зоозахисним компонентом. Цей простір в громаді вдалося облаштувати за сприяння ГО «Будуємо Україну Разом» у співпраці з «U-LEAD з Європою». Унікальність ініціативи полягає в тому, що всі інструменти та обладнання для простору були закуплені в рамках проєкту, а роботи з його облаштування проводили волонтери БУР разом з жителями громади. Це саме той випадок, коли можна говорити про успішну синергію органів місцевого самоврядування, міжнародних партнерів та громадського сектору.

На майданчику створені всі умови для відпочинку та занять спортом. Місцеві жителі приходять на майданчик із своїми домашніми улюбленцями, для яких також створено необхідні умови для перебування.

Окрім візиту в «Резиденцію дружби» наші експертки поспілкувалися з працівниками сільської ради, які розповіли про ключові виклики та здобутки Василівської громади під час війни.

Радіємо успіхам громад Одещини та готові допомагати їм ставати ще сильнішими. Працюємо далі та плануємо нові візити!

Болградська міська рада Василівська сільська рада Болградський район Одеська область