1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В ЗАСІДАННІ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом та начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології районної державної адміністрації Аркадієм Радуловим взяли участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, яке проходило в місті Роздільна.

Засідання проходило під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, голови штабу Антона Шалигайла.

Під час засідання т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Володимир Карпич ознайомив присутніх із загальним станом підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років в Одеській області.

Голова Роздільнянської районної державної адміністрації Сергій Приходько та Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк доповіли про стан підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років Роздільнянського району та м. Роздільна.

Щодо підготовки підприємств комунальної теплоенергетики області до початку опалювального періоду 2024-2025 років та безперебійної роботи під час його проходження ознайомили присутніх директор КП «Чорноморськтеплокомуненерго» Анатолій Паншин, директор КП «Білгород-Дністровськтеплокомуненерго» Михайло Волканов, директор КП «Ізмаїлтеплокомуненерго» Олександр Назаренко, директор МКП «Одеська ТЕЦ-2» Олександр Михайлов, директор КП «ТМ Южтеплокомуненерго» Олександр Мончинський та директор КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» Максим Перлей.

Наприкінці засідання присутні обговорили ряд проблемних питань та шляхи їх вирішення.

За результатами засідання Михайло Володимирович надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.