1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА З...

НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОВА З ПИТАНЬ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ СУБВЕНЦІЇ

Перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Інною Гуткан та керівниками відділів освіти громад взяли участь в онлайн-нараді, яка пройшла під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Антона Шалигайла.

Під час наради присутні обговорили нагальні питання використання коштів субвенцій на облаштування укриттів у закладах освіти, створення осередків вивчення предмету «Захист України» та інших субвенцій а також грошової допомоги від ЮНІСЕФ.

Представники відділів освіти територіальних громад доповіли про стан реалізації проєктів, відібраних для фінансування за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізації (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів освіти.

Зазначимо, що Арцизька, Болградська та Криничненська громади Болградського району отримали субвенцію на проведення реконструкції та капітального ремонту їдалень (харчоблоків) для чотирьох закладів освіти.

Також під час наради обговорили організацію проведення фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в громадах області.

По завершенні наради перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан надав ряд відповідних доручень з вищезазначених питань керівникам відділів освіти громад.