1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: КОМАНДИ АРЦИЗЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: КОМАНДИ АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ЗДОБУЛИ І ТА ІІ МІСЦЕ У ФІНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ВОЛЕЙБОЛУ ОБЛАСНИХ СПОРТИВНИХ ІГОР «РУХАЙСЯ ДО ПЕРЕМОГИ» НА ПІДТРИМКУ ЗСУ СЕРЕД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12 жовтня в місті Одеса в спортивному комплексі «Динаміка» відбулись фінальні змагання з волейболу серед чоловічих та жіночих команд обласних спортивних ігор «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед територіальних громад Одеської області.

Збірну команду Арцизької громади на змагання представляли:

• серед жінок – Балабан Маргарита, Стоянова Катерина; Тодорова Катерина, Гетьманець Інна, Біла Олена, Самсонікова Дар’я, Тропанець Вікторія, Готіна Вероніка, Гритчина Маргарита.

• серед чоловіків – Іванов Георгій, Кумайгородський Віталій, Тельпіс Іван, Куралов Дмитро, Красичков Дмитро, Донєв Микола, Лучко Василій, Тельпіс Георгій.

В дуже яскравих та запеклих іграх визначились переможці та призери змагань.

Серед жіночих команд: І місце – команда Саратської громади, ІІ місце – команда Арцизької громади, ІІІ місце – команда Доброславської громади.

Серед чоловічих команд: І місце – команда Арцизької громади, ІІ місце – команда Подільської громади, ІІІ місце – команда Саратської громади.

Кращими гравцями серед чоловічих команд визнані – Кумайгородський Віталій (Арцизька), Красичков Дмитро (Арцизька), Товстий Євген (Саратська).

Кращими гравцями серед жіночих команд визнані – Касьяненко Марія (Саратська), Тодорова Катерина (Арцизька), Волошина Євгенія (Саратська).

Від себе хочу подякувати всім нашим гравцям та гравчиням за такі яскраві перемоги, а також інструктору-методисту- Тулунжи Дмитру, тренеру- Бончевій Ользі за організацію команд у такий важкий час для нашої країни, усім шанувальникам та вболівальникам з волейболу за підтримку нашої команди.

КП «АФСП «Колос» Арцизької міської ради висловлює подяку голові ГО ВТО ВФСТ «Колос» Тетяні Федоренковій за організацію змагань на високому рівні, та суддівській бригаді за проведену роботу.

Окрема подяка керівництву громади Сергію Парпуланському та депутатському корпусу за підтримку спорту в громаді.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість займатись фізичною культурою і спортом.

СЛАВА УКРАЇНІ!

За інформацією Арцизької міської ради