1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ОСВІТЯНИ АРЦИЗЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: ОСВІТЯНИ АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОХОДЯТЬ НАВЧАННЯ З ОРГАНІЗАЦІЇ БЕЗПЕЧНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Освітяни Арцизької громади проходять навчання з організації безпечного освітнього середовища в рамках співпраці з UNESCO, як пілотна громада. Таких в області усього шість. До того ж, для участі у програмі чотири працівники Відділу освіти, молоді та спорту пройшли спеціалізоване навчання у м. Київ й стали тренерами з реалізації проекту.

Після 5-денного онлайн-навчання відбулися збори в очному режимі для команд реагування закладів освіти вже на цих вихідних. Освітяни отримали не лише теоретичну, а й практичну підготовку зі створення психологічного та фізичного безпечного освітнього середовища. Відпрацювали алгоритм дій у разі повітряної та пожежної тривог, небезпечної ситуації, навчилися правильно користуватися вогнегасниками, надавати першу домедичну допомогу, розпізнавати прояви стресу та агресії серед учасників освітнього процесу та надавати психологічну допомогу, співпрацювати закладам освіти з ДСНС та Нацполіцією тощо.

На наступних вихідних навчання відбудеться для всіх працівників закладів освіти Арцизької міської ради, в тому числі і техперсоналу.

За інформацією Арцизької міської ради.

Смотреть статистику