1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В СЕЛИЩІ...

НОВИНИ ГРОМАД: В СЕЛИЩІ ТАРУТИНЕ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ЗАГИБЛОМУ ГЕРОЮ – РУСТАМУ ХАМРАЄВУ

1 жовтня, в День захисників і захисниць України в селищі Тарутине відкрили меморіальну дошку загиблому захиснику Тарутинської громади – Рустаму Хамраєву.

Біля пам’ятного меморіалу загиблим воїнам зібралися рідні захисників, керівництво громади, військовослужбовці, мешканці селища, щоб вшанувати пам’ять бійця.

З перших днів російського повномасштабного вторгнення Рустам добровільно вступив до лав Збройних сил України і гідно захищав свою Батьківщину від загарбників. Він служив оператором БпАК в самохідно-артилерійському дивізіоні однієї із військових частин на Харківському напрямку. Життя нашого захисника обірвалося під час виконання бойового завдання в м. Вовчанськ 25 серпня 2024р. Йому було лише 30 років…

Право відкрити меморіальну дошку було надано мамі Рустама Оксані Вікторівні, його братам та селищному голові Саві Чернєву.

Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглого земляка.

На завершення заходу присутні поклали квіти до меморіального комплексу в знак пам’яті про безцінний подвиг наших Героїв.

Віримо, що цей меморіал буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі з ворогом.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Ми в неоплаченому боргу перед рідними загиблих воїнів.

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться