1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОРГАНІЗОВАНО ПЛАТФОРМУ ДЛЯ СПІВПРАЦІ...

ОРГАНІЗОВАНО ПЛАТФОРМУ ДЛЯ СПІВПРАЦІ МІЖ ОСВІТНІМИ ТА МЕДИЧНИМИ УСТАНОВАМИ ОДЕЩИНИ

📌 Департамент охорони здоров’я ОДА разом з Одеським національним медичним університетом та базами стажування провів онлайн-зустріч для інтернів 2024 року на єдиній платформі телемедичного центру під головуванням директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Оксани РОКУНЕЦЬ-СОРОЧАН.

Такий формат заходу є платформою для інтернів з комунікації та співпраці медичних баз стажування та навчальних закладів, що інформує студентів стосовно можливостей покращення кваліфікації, пошуку роботи та подальшого працевлаштування.

Під час наради розглянули такі питання:

1️⃣ Організація розподілу та порядок зарахування лікарів-інтернів для проходження інтернатури.

2️⃣ Вимоги до баз стажування лікарів-інтернів.

3️⃣ Організація підготовки в інтернатурі: забезпечення методичної та консультативної допомоги на базах стажування лікарів-інтернів.

4️⃣ Забезпечення відрядження лікарів-інтернів до інших закладів охорони здоров’я для здобуття компетентностей, які неможливо отримати в установі, до якої розподілено лікаря-інтерна.

5️⃣ Забезпечення проміжного та підсумкового контролю виконання лікарями-інтернами програми підготовки в інтернатурі за спеціальностями.

6️⃣ Взаємодія керівників груп лікарів-інтернів закладів вищої освіти та кураторів лікарів-інтернів у закладах охорони здоров’я з метою покращення якості підготовки фахівців за спеціальностями інтернатури.

🤝 Загалом конференція пройшла продуктивно та інформаційно, опрацьовали багато важливих питань стосовно інтернатури на 2024 рік. Директор Департаменту охорони здоров’я Оксана РОКУНЕЦЬ-СОРОЧАН висловлює подяку всім спікерам та учасникам заходу.

👥 Незабаром планується проведення додаткових навчальних семінарів для лікарів-інтернів з метою поглиблення знань і навичок необхідних для успішного проходження інтернатури. Кожен зможе отримати підтримку, поради та безцінний досвід від колег, що сприятиме підвищенню загальної якості медичного обслуговування.

ПРАЦЮЄМО ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ! 🇺🇦