1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОСВІТЯН БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ З...

ОСВІТЯН БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Педагог – це не професія, а покликання. Бути вчителем – це справжнє мистецтво, наполеглива, чесна та натхненна праця, що збагачує дитину мудрістю, знаннями, милосердям і людяністю.

Сьогодні в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради міської ради відбувся урочистий захід до Дня працівників освіти.

З професійним святом педагогів Болградської ОТГ привітали перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, генеральний консул Р.Болгарії в м. Одеса Светослав Іванов, начальник відділу освіти Болградської міської ради Тетяна Цоєва та голова Болградської об’єднаної організації профспілки працівників освіти Юлія Фошан.

Традиційно захід розпочали зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

Перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан привітав освітян громади з професійним святом та подякував їм за щоденну віддану працю та внесок у розвиток майбутніх поколінь.

«Ви працюєте, навчаєте, допомагаєте та підтримуєте найцінніше для нас – наших дітей. Дякую вам за роботу, особливо в такий не легкий час, коли вам доводиться по декілька разів на день спускати дітей в укриття, а не лише проводити уроки. Працюємо далі, задля нашого майбутнього» – зазначив він.

Приємною частиною заходу стало вручення Почесних грамот та Подяк Одеської обласної ради, Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, Болградської РВА, Болградської районної та місцевої рад, відділу освіти Болградської міської ради.

З музичними привітаннями виступили артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

и ещё 38

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться