1. /
  2. Новини
  3. /
  4. П’ЯТЬ ПІДПРИЄМСТВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ...

П’ЯТЬ ПІДПРИЄМСТВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ДОЄДНАЛИСЬ ДО ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ «ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ»

Державна політика «Зроблено в Україні», започаткована Президентом України та має на меті залучення інвестицій для розвитку українських виробників, збільшення виробництва продукції із високою доданою вартістю та стимулювання попиту на українські товари. Адже підтримка виробників — це збільшення виробництва, стабільна економіка, нові робочі місця, гроші в бюджет і на підтримку ЗСУ.

В рамках політики «Зроблено в Україні» держава стимулює попит на товари українського виробництва. Зокрема, локальні виробники можуть маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні». Завантажити логотип, наліпки для маркування та брендбук можна за посиланням (https://me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA…).

В Болградському районі тільки п’ять підприємств беруть участь в ініціативи Президента України під назвою «Зроблено в Україні»: одне, яке займається виробництвом виноградних вин та 4 підприємства, які займаються виробництвом робочого одягу.

Болградська РВА закликає виробників району долучитися до державної політики «Зроблено в Україні» та до програми «Національний кешбек».

Покупці, які купують українські товари мають можливість брати участь у програмі «Національний кешбек». Розмір кешбеку може досягати 10% від вартості українських товарів, який повертається покупцю на спеціальний рахунок. У застосунку Дія з’явилася функція сканування штрихкодів товарів. Сканер допоможе покупцю легко визначити, чи отримає він за придбання товару кешбек від держави у розмірі 10%.

При цьому встановлені ліміти на повернення кешбеку:

– мінімальна сума кешбеку для виплати – 2 гривні

– максимальна сума кешбеку на місяць на одну особу – 3000 гривень.

Програма працюватиме постійно. Виплати будуть здійснюватися щомісяця, починаючи з 20-го числа за купівлю попереднього місяця.